There was an error in this gadget

Friday, June 21, 2013

Cuti kat Cameron Highland








Banyak-banyak tempat,aku paling suka pergi kat Cameron Highland.Pada aku kau pergi 1000 kali pon takkan bosan.Hee.Lagi-lagi kalau ditemani oleh orang yang pandai amek gamba kita.Haha.Hiperbola la pulak kan 1000 kali pon tak bosan.Hee.Kalau nak pergi luar negara ofkos la aku belum mampu.Aku ni pun belum bergaji lagi.Tapi teringin jugak rasa nak pergi negara orang.Huihui..Tapi aku memang nak pergi sini lagi.Bagi orang yang agak-agak suka ngan benda-benda nature macam aku boleh lah pergi makan angin kat Cameron Highland.Serius korang takkan menyesal dengan cadangan aku.InsyaaAllah korang mampu sebab kat sana banyak giler hotel murah-murah dalam RM 60.Servis pon bagus and bilik pon cantik.Memang kaw2 lah.Duit jimat gi jalan pon dapat.Boleh lah lepaskan stress dua tiga hari kat sana.



Ini ladang teh.meh la petik daun kat sini.kalau tolong petik nanti owner die bagi upah.hahaha




 ini tempat diorang buat teh uncang yang korang minum tu.ad teh strawberry and banyak lagi kat sini.ade tempat orang buat research lagi.Kalau ade sesiapa amik course biosc mcm aku bolehlah keje kat sini.haha

 tea centre sungei palas.
 ini kawasan bunga.kalau nak beli boleh.tapi al maklumlah aku bukannye suke bunga,cume nak amik gamba je.hahaha

 cuba anda bayangkan segala duri duri tu terkena kat muka anda!AWWW!



 lawa giler kan????Bukan orang tu..tapi bunga kaktus tu.Huh!lagi berapa inci je nak kena pipi.Jaga2 kau cik fatin!hehe


 Ini adalah makanan yang sangat sedap!!!Kalau datang Cameron wajib rase ni eh..
Strawberry Fondue=RM 16.90
 Bapak ah!Coklat die dah meleleh2.Aku memang takleh sabar.kikiki!

 Yang ini,anda boleh hanya petik dan makan.

 Aku edit.lawa tak???kalu tak lawa pun xpe..huhu



Then,the last..da habis lawat,esoknye kitorang jalan2 lagi.Tapi sebab lupe bwak camero takleh la amek gamba.Then,second day tu kitorang shopping and beli cenderamata macam baju,keychain,bantal peluk.huhu

No comments:

Post a Comment