There was an error in this gadget

Monday, July 15, 2013

kedatangan elaun


Bulan ramadan.Sedapnye makanan kat bazar.Tapi al-maklumlah mahal jadi aku berbuat keputusan untuk buka dekat masjid memandangkan masjid dekat dan free.hehehe.
Sebab sekarang ni musim ekonomi(elaun tak masuk lagi).Tidak tahulah kenapa finance sangat lambat nak uruskan duit kitaorang.Tapi adelah lah jugak baiknya sebab kitorang punye duit takkan cepat habis kan?kan?Hehehe.
Tapi oleh sebab duit itu di tangan ku.wajiblah untuk aku gunekan n biasanya aku spend rm 300 untuk susah2 sem depan n selebihnya aku buat beli makanan,buku kewangan.Ececeh..buku kewangan.hehe sebab aku memang minat melabur n so on.Tapi sekarang ni aku rasa aku nak beli beg tangan memandangkan aku ni takde beg,pastu aku nak beli sweater harganya RM 60 dekat Mid Valley.Haritu dah usher tapi promoter tu kata takde saiz s.Dengar cakap elaun keluar waktu raye.Tapi sedih jugaklah kalau keluar before raye bolehlah aku beli kasut raye kan?Tapi takpela aku pakai jela kasut yang ada dulu.Sebab aku ni bukan jenis cerewet orangnya.Hehehe.
Tapi tunggu ajelah elaun masuk.Baru aku dah tak bajet ekonomi lagi.Hehehe.Selamat menunaikan puasa n jangan  membazir di bazar..bye..

No comments:

Post a Comment