There was an error in this gadget

Wednesday, August 7, 2013

Tutorial pasang ketupat kat blog

Selamat Hari Raya buat pengunjung yang riang yang ceria.Aku ada beberapa code untuk widget  ketupat untuk korang.Jadi korang bolehlah letak kat blog.Biar meriah gitu.Trololol!Selamat menggunakannya.

kalau nak letak pergi jela dekat 
1.design 2.layout,Add a gadget

 Kalau nak letak ketupat belah atas kiri blog:Ini code diee


<div style="position: fixed; top: -10px; left: 2px;">
<embed pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" width="170" height="260" src="https://sites.google.com/site/widgetislamic/tupat%20nyale.swf" wmode="transparent" type="application/x-shockwave-flash" quality="high" title="Grab widget @ widget islamic"></embed></div>


p/s:kalau nak letak dekat atas kanan tukar aje 'left' yang line first tu jadi kanan.


11 comments:

  1. membalas kunjungan sambil follow..^^

    ReplyDelete
  2. cantik jugak =) kalau kelip2 lg cun

    ReplyDelete
  3. yeay tutorial letak ketupat dekat blog kite dah berjaya! hahaha

    ReplyDelete
  4. akak baru je nak tanya mana amek ketupat comel tu.. tq for sharing dear.,.. akak dh pon letak kat blog akak ^_^

    ReplyDelete
  5. salam singgah. alaaaaa lambat jumpa. raya pun dah nak habis meriah nya. kena simpan untuk raya haji nanti lah. hehehehehhe

    ReplyDelete