There was an error in this gadget

Saturday, August 24, 2013

Selamba

Hai


Apa perasaan korang kalau kantoi dengan cikgu waktu sekolah2 dulu.Mesti pernah kan even sekali.Aku duduk asrama dari form 1-5.Dari kecik molek sampai la da besar panjang.Cerita die macam ni satu hari tu,aku n roomate aku (bilik no 1) berkomplot nak dtg kelas lambat sikit  haritu.Bukannya kitaorang niat nak ponteng pon.Kitaorang ingat nak datang lambat sikit dalam kol 10 ke 11.huhu.

Sebab haritu minggu exam,cuma budak akaun je exam.Jadi memang takde sesi pembelajaran lah.Kitaorang pon stay jela dalam bilik tu sampai tiba2 ada orang ketuk pintu bilik n kitaorang buat2 tengah tidur.Waktu tu dalam pukul 9-10 kot.Aku tak ingat.Aku terdengar orang masuk sambil bunyi kaki dia ketuk-ketak2.Cikgu aku selamba je masuk pakai sendle.huahaha..Lepas tu cikgu cakap..

"Ni,kenapa tak gi kelas ni?Bangun2"

Kitaorang pon pretend baru bangun tidur..Tapi sebenanya dah bangun dah before tu.


apabila cikgu marah

dan kitorang punya muka macam..

Hehehe..macam tak bersalah.Apakah kami bersalah?Sedangkan memang terang-terangan dah bersalah.Tapi mesti la korang pon ade bende nakal2 jugak yang x boleh lupe.Huu.Meh2 kongsi2.

4 comments: